Thursday, 5 November 2015

Ugg

Image and video hosting by TinyPic
Det siges ofte,  at  succes har mange fædre, mens fiasko er forældreløs. Det er tilfældet med UGG støvler, som har været en populær stil af støvler  we   a lot more than  et årti nu. Selvom der oprindelse er ubestridt, ved vi,  at  de blev udviklet  we  enten Australien eller New Zealand. Faktisk producenter af UGG stil støvler fra begge lande var involveret  we  bitre tvister med et amerikansk firma, der ejede varemærket til navnet UGG. De lokale hævdede,  with  "UGG" var en generisk betegnelse, og derfor ikke var berettiget til varemærkebeskyttelse. Hvem havde ret? Lad os tage et øjeblik til  in  undersøge gådefulde historie UGGs. Ugg

Hvad er et navn?

Hvis du ønsker  with  spore historien om noget, er det ofte bedst  in  starte med sin etymologi. Hvad er oprindelsen af ordet UGG? Mens nogle formode,  on  det er simpelthen en kortere, fængende måde  on  sige grimme, der er rigeligt med beviser for,  on  UGG støvler engang blev kaldt Fug støvler. Båret af piloter under Første Verdenskrig, Flyboys kaldte dem "flyvende UGG støvler," eller "Fugs,"  regarding  korte. Når drengene fik deres fødder tilbage på jorden og civile begyndte  from  følge mode  my partner and i  deres helte blev boot kendt som UGGs.

En lille selskab kaldet Blue Mountains UGG Boots begyndte  in  producere den nye stil  i  begyndelsen af 1930'erne, og ved 1950'erne var der flere producenter af UGGs  my partner and i  både Australien og New Zealand. En af grundene lokale virksomheder hævder,  from  de bør være  my spouse and i  stand til  at  bruge ordet UGG til  at  fremme deres mærker er,  in  udtrykket synes  from  være en generisk én. Nært beslægtede termer som ug, UH, og UGG er alle blevet brugt til  on  beskrive fåreskind støvler  we  enten Australien eller New Zealand siden begyndelsen af 1970'erne, senest. Ugg Danmark

Mens de nøjagtige oprindelse er  my partner and i  tvivl, vi kender navnet på den mand, der var ansvarlig  regarding   at  tage UGGs globalt.  my partner and i  1979 Brian Smith etablerede UGG Holdings, Inc.  my partner and i  USA. Den tidligere australske surfer havde brugt UGGs  we  årevis, som de var en populær  application form   with regard to  fodtøj med surfere  along  Under.

Kort efter Smith solgt sin virksomhed til Deckers Outdoor  business   we  1995, støvlerne blev en mode trend. De først dukkede op på de berømte fødder fashionable-bevidste berømtheder som Kate Hudson og Pamela Anderson, hvilket betød de blev også vist på forsiderne af utallige magasiner. Inden længe, virkede det som enhver teenagepige  my partner and i  Amerika var iført dem.  we  løbet af et øjeblik spreder tendensen til Europa og derefter  i  hele verden. Salg af UGGs gik fra en respektabel 14500000 $  my partner and i  1995 til en utrolig $ 689 millioner  income   i  2008, hvilket gør dem mere end bare en mode dille. De var en tendens.

For  from  besvare vores oprindelige spørgsmål, Deckers Outdoor  firm  var den amerikanske producent, der holdt varemærket til UGGs navn. Men  my spouse and i  2006, en australsk regulator aftalt med de lokale og fjernet UGG fra registret  a lot more than  varemærker. Det betyder,  at  enhver virksomhed, der ønsker  on  gøre UGGs-stil støvler kan bruge ordet  we  deres navn.

Styles

Som vi nævnte, har ordet UGG altid blevet brugt til  with  beskrive støvler, der er lavet af fåreskind. Garverier slå ulden til læder og den øvre del af de fleste støvler er konstrueret med fleece på indersiden. Sålerne er ofte syntetiske og syning er typisk fremtrædende på ydersiden af støvlen. Faktisk er den iøjnefaldende uden syninger er ofte den nemmeste måde  from  få øje på en ægte par UGGs.

Selv om det er rigtigt,  from  de fleste mennesker køber UGGs, fordi de er moderne og trendy, de hurtigt opdager,  on  de også er komfortable, godt lavet støvler. Ikke alene er de hårde, men den naturlige dyreskind og fibre hjælper med  at  holde fødderne toasty og tørre.

Hvem køber UGGs?

Fordi de er en etablere mode trend, vil folk, der bekymrer sig om mode altid være deres kernekunder, og det betyder piger og unge kvinder. Men du behøver ikke gå fra et årligt salg af en $ 14000000 til $ 698.000.000  i  tretten år uden  at  udvide din kundebase. De fleste af de virksomheder, der producentens UGGs disse dage gør modeller  with regard to  piger, drenge, mænd og kvinder. Nogle af de større mærker tilbyder endda støvler eller sokker til spædbørn og babyer.

UGGs  regarding  kvinder og piger

Da de er langt mere populære hos den mere retfærdig sex, er tilgængelige  my partner and i  en bred vifte af stilarter og farver  pertaining to  kvindelige kunder UGGs. Ud  more than  den klassiske slip-on udgave, der nu lace-up støvler og højder, der går fra  a lot more than  anklerne op til knæet. De  to help  mest populære stilarter er de korte støvler og Classic Tall.  intended for  kvinder, der nægter  on  bære naturlige animalske produkter, tilbyder de fleste producenter en syntetisk version af støvlerne til overkommelige priser. Det følgende er en forkortet liste  over  populære farver til pigens / kvinders støvler: chokolade, pink, sand, paisley, kastanje, terrakotta, metallisk guld, grå, magenta og aubergine.

UGGs til mænd og børn

Som man kunne forvente, støvler til mænd og børn er ikke tilgængelige  i  næsten lige så mange farver eller stilarter som de er  with regard to  gals. Begge kan finde UGGs  i  den klassiske stil, enten høj eller lav. Børnestørrelser spænder fra barn til ung og fås  i  kastanje, sort, chokolade, og sand. UGGs  for  mænd er næsten umulig  on  skelne fra kvinders støvler  my spouse and i  samme stil, med den indlysende undtagelse,  on  de ikke er tilgængelige  my spouse and i  så mange farver. De fleste støvler til fyrene kun kommer  my spouse and i  sort eller kastanje.
                                    

No comments:

Post a Comment